Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkels

Lees meer

Sporten tijdens het winkelen

Wist je dat je met een middag shoppen tot wel 800 calorieën kan verbranden? Je loopt aardig wat kilometers met je nieuwe aankopen en bent zo constant in beweging. Goed bezig dus! Mocht je naast al dat winkelen ook actief zijn met bijvoorbeeld hardlopen, dan is sportkleding uiteraard onmisbaar. Bezoek de sportwinkels in Arnhem om je work-out compleet te maken.

Sportwinkel in Arnhem

Kronenburg heeft meer dan 110 winkels waar je naar hartenlust kunt shoppen. Een assortiment sportkleding, -accessoires en -schoenen mag dan ook niet ontbreken in het winkelcentrum in Arnhem. De sportwinkels hebben een grote, scherp geprijsde collectie met veel A-merken.

Sportkleding

Een nieuwe sportoutfit kan net de motivatie zijn die je nodig hebt om actief te zijn. Kom daarom langs in de sportwinkels van het Arnhemse winkelcentrum. 

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!