Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Rozet Kronenburg is 6 dagen per week open. Je kunt er terecht voor tijdschriften, kranten en boeken, maar ook voor luisterboeken, dvd’s en games. Bovendien zijn er regelmatig activiteiten voor jong en oud. Van een cursus over digitale overheidsdiensten tot het wekelijks voorleeshalfuurtje. En je kunt naast boeken ook speelgoed lenen van Speelotheek Het Speelpunt!

In de sfeervolle leeshoek kun je een krantje lezen of met je eigen laptop onze wifi-verbinding gebruiken. Op vrijdagochtend bieden wij u een lekker kopje koffie of thee aan. Ook kun je in Rozet Kronenburg een unieke verzameling digitale databanken raadplegen, zo heb je toegang tot duizenden artikelen uit kranten en tijdschriften. Bibliotheekleden kunnen gratis onze computers gebruiken en internetten, niet-leden betalen hiervoor een kleine vergoeding.

Wil je materialen lenen? Dan heb je een pasje nodig. Tot 18 jaar ben je gratis lid. Daarna kun je kiezen uit drie soorten abonnementen. Je vindt alle informatie en de tarieven op www.rozet.nl. Er valt heel veel te ontdekken in de bieb!

Kronenburggalerij 7
6831 ET Arnhem
026-3543111
www.rozet.nl
info@rozet.nl

Openingstijden

maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten