Vandaag geopend 09:00 - 17:00

Winkels

Lees meer

Restaurants in Arnhem

Neem je na het winkelen een hapje mee naar huis of blijf je nog wat langer in winkelcentrum Kronenburg? Aan restaurants in Arnhem-Zuid in ieder geval geen gebrek. Schuif aan voor een snelle maaltijd of ga er even lekker voor zitten. In de restaurants zullen ze ervoor zorgen dat het je aan niks ontbreekt.

Voor iedere smaak wat wils

De restaurants in het Arnhemse Kronenburg bieden voor iedere smaak wat wils. Zin een broodje van de slager en een gezond sapje of heb je door al dat winkelen meer zin in een vette hap? Loop binnen in een van de bistro’s, brasserieën of snackcounters en geniet!

Eten bij Kronenburg

Naast de 110 winkels met veel mode, beauty en lifestyle, is de horeca een onmisbaar onderdeel van het winkelcentrum. Mocht je middag shoppen langer duren omdat je bijkomt met een hapje en een drankje, dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken om hoge parkeerkosten. Parkeren is namelijk gratis!

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!