Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkels

Lees meer

Lunchen in Arnhem

Zoek je een leuke plek om te lunchen in Arnhem? In winkelcentrum Kronenburg vind je, naast meer dan 100 winkels, een aantal restaurants, bistro’s en brasserieën. Van snacks en milkshakes, tot Chinees, broodjes en friet: aan jou de keuze.

Opladen tijdens een middag winkelen

In winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid is een groot aanbod lunchrooms en restaurants aanwezig. Tijdens een dagje winkelen geniet je van de versproducten, goede koffie en een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Lunchtijd

Nederlanders staan erom bekend dat ze naar werk hun broodpakketjes meenemen. Maar even weg van kantoor en een lekker broodje, sapje, soepje of gezonde salade halen is vaak veel lekkerder (en verser). Lunchen in Arnhem tijdens werk hoeft dus niet met een kleffe boterham. Loop even binnen het winkelcentrum en laad jezelf weer op voor de rest van de middag op kantoor.

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!