Vandaag geopend 09:00 - 17:00

Winkels

Lees meer

Je bloemist in Arnhem

Bloemen kunnen zoveel met een mens doen. Het kan de zomer in huis halen, iemand troost bieden maar ook iemand opvrolijken. Bij de bloemist van winkelcentrum Kronenburg in Arnhem hebben ze voor iedere gelegenheid bloemen om een mooi boeket van te maken.

Bruidsboeket

Bij jullie grote dag horen bloemen. Al is het maar om het bruidsboeket dat aan het einde van de avond naar een van de vriendinnen van de bruid wordt gegooid. Want wie is de volgende? Maar daarnaast zijn bloemen ook prachtig als (tafel)decoratie. De bloemist in winkelcentrum Kronenburg Arnhem helpt je graag om je bruiloft verder aan te kleden en op te fleuren.

Cadeauartikelen

Zijn bloemen niet genoeg? Geen probleem, ook voor leuke cadeaus breng je een bezoek aan de bloemenwinkel in Arnhem. Zo kan een geboorteboeket worden uitgebreid met een knuffelbeer of een ballon. De bloemist heeft daarnaast ook cadeaubonnen, vazen en flessen wijn in het assortiment.

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!