Vandaag geopend 09:00 - 17:00

Winkels

Lees meer

Bakker in Arnhem

Als er iets lekker is, dan is het de geur van vers gebakken brood. Het bakkersberoep is een mooie ambacht waar veel aandacht, zorg en liefde bij komt kijken. Dat proef je terug bij de Arnhemse bakkers van winkelcentrum Kronenburg.

Vers gebakken voor jou

Bij de bakkerswinkels vind je naast het lekkerste brood ook lunchbroodjes en andere lekkernijen zoals verse croissants. Taarten en gebak mogen daarbij ook niet ontbreken. Dus naast je dagelijkse brood, loop je het winkelcentrum ook binnen als je een verjaardagstaart nodig hebt of een lekker gebakje in huis wilt hebben als je familie op bezoek komt.

Eten en Drinken in Kronenburg

Tijdens een middagje shoppen ben je constant in beweging en het is daarom niet raar als je daarvan trek krijgt! Schuif aan bij een van de bakkerszaken in Arnhem voor vers belegde lunchbroodjes en een zoet gebakje. Dan kun je daarna weer door of met een extra voldaan gevoel naar huis.

Meer dan 110 winkels onder één dak én gratis parkeren: bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem kan het. Of je nu gezellig gaat shoppen voor een nieuwe outfit bij één van de vele modewinkels, op zoek bent naar een mooi cadeau bij de juwelier of de boekwinkel bij Kronenburg slaag je altijd.  

Voor de dagelijkse boodschappen ben je bij de supermarkten van Kronenburg op de beste plek: je hebt hier de keuze uit Albert Heijn XL, Aldi en Ekoplaza. Ben je op zoek naar vers? In de versstraat naast Albert Heijn zijn vele speciaalzaken gevestigd met verse delicatessen en etenswarenOok heb je de mogelijkheid om even uit te rusten in één van de gezellige lunchrooms met een verse koffie en taart of een snelle patat te bestellen in één van de snackbars die in het winkelcentrum te vinden zijn.

Kom snel langs en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!