Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkelcentrum Kronenburg komt naar je toe!

25 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Kronenburg blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Initiatieven ondernemers

AAAndacht
Gratis verzendig op alles via de webshop! Ook is er een leuke winactie om de nieuwe collectie van iXXXi te vieren. Als winnaar mag je 1 van de vier ringen uitkiezen. Het enige wat jij moet doen is je inschrijven voor hun nieuwsbrief, de pagina van AAAndacht liken & volgen op social media! Op 1 april wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Bakker Derks
Vers gebakken brood & belegde broodjes krijg je gratis thuisbezorgd. 
www.baecker-derks.de

Bibliotheek Rozet
Jij als lener kan op de website www.rozet.nl een formulier invullen en aangeven welk verrassingspakket vol boeken jouw voorkeur heeft. Ophalen kan op de dagen maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag bij de hoofdingang van Rozet Kronenburg van 11:00 tot 15:00 uur.

Chocolaterie Mousset
Naast het opzetten van hun webshop, is er nu ook de mogelijkheid om de lekkerste chocolade af te halen bij de tijdelijk ingerichte Drive-Inn! Uitsluiten in Arnhem kunnen bestellingen thuis worden bezorgd.
www.moussetwebshop.nl/drive-inn-ophalen-bezorgen

Meow
Altijd al met een personal shopper willen afspreken? Dat kan nu bij Meow! Maak je afspraak telefonisch door te bellen naar 06-39574935.

Van Dal Mannenmode
Bij Van Dal Mannenmode kun je winkelen op afspraak, zo word je in een veilige omgeving geholpen door een van de verkoopadviseurs. Een afspaak inplannen kan heel eenvoudig via https://winkelenopafspraak.nl/

XL Lincherie
Enkel op afspraak is de winkel geopend voor private shopping! Maak online je afspraak via 
https://bit.ly/3dvfaYY.

 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop: