Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Winkelcentrum Kronenburg komt naar je toe!

25 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Kronenburg blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Initiatieven ondernemers

AAAndacht
Gratis verzendig op alles via de webshop! Ook is er een leuke winactie om de nieuwe collectie van iXXXi te vieren. Als winnaar mag je 1 van de vier ringen uitkiezen. Het enige wat jij moet doen is je inschrijven voor hun nieuwsbrief, de pagina van AAAndacht liken & volgen op social media! Op 1 april wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Bakker Derks
Vers gebakken brood & belegde broodjes krijg je gratis thuisbezorgd. 
www.baecker-derks.de

Bibliotheek Rozet
Jij als lener kan op de website www.rozet.nl een formulier invullen en aangeven welk verrassingspakket vol boeken jouw voorkeur heeft. Ophalen kan op de dagen maandag, woensdag of zaterdag bij de dienstingang van Rozet Kronenburg in de parkeergarage.

XL Lincherie
Enkel op afspraak is de winkel geopend voor private shopping! Maak online je afspraak via 
https://bit.ly/3dvfaYY.

 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop: