Tropical Shopping Night

28 juni 2019
Tropical Shopping Night

Op vrijdag 28 juni vindt in Winkelcentrum Kronenburg het evenement 'Tropcial Shopping Night' plaats! Dit evenement vangt aan om 19:00 uur en duurt tot 23:00 uur. De avond brengt bezoekers van Winkelcentrum Kronenburg in zomerse sferen. Bezoekers komen in deze sferen door middel van entertainment door het gehele winkelcentrum en vele leuke acties en kortingen van de winkels. Uiteraard zijn de winkels de gehele dag geopend! 

Het programma ziet er alsvolgt uit:

Trafassi
Van 21:30 tot 22:00 uur
Locatie: HEMA plein

Trafassi, bekend van het nummer 'Wasmasjien' laat de bezoekers van Tropical Shopping Night springen en swingen!

Brassband AGOGO
Van 20:00 uur tot 22:30 uur
Locatie: walking act

Brassband AGOGO loopt met hun drummers, blazers en danseressen door het winkelcentrum! Zij zorgen met de meest exotische muziek voor veel plezier, interactie en volume.

Capoeira Holland
Van 19:30 uur tot 22:00 uur
Locatie: walking act

Capoeira, een sport waarbij muziek, dans, acrobatiek en vechtkunst samenkomen. Deelnemers dagen elkaar uit! Het is een show om naar te kijken.

Dansgroepen
Van 19:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Horecaplein

Een dansgroep van de dansvereniging Dance Fever komt deze avond meerdere optredens verzorgen. Daarnaast komen verschillende groepen van Balletschool Arnhem hun nieuwste creaties uitvoeren.

Singer songwriters
Van 19:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Witteveen

Deze avond komen diverse singer songwriters optreden. Zo komt Marloes Hubers, die onlangs in de media verscheen met haar versie van 'Het duurt te lang' van Davina Michelle. Daarnaast komt Kenneth de Jong een aantal klassiekers spelen voor jong en oud.

DJ's
Van 19:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: HEMA plein
Locatie: Hoofdingang

Naast de verschillende artiesten komen ook nog 2 DJ's het feest helemaal compleet maken. Zo draaien zij op twee locaties in het winkelcentrum de gehele avond de nieuwste zomertracks!