Shopping Night 2017

24 november 2017
Shopping Night 2017

Een Shopping Night in de wintermaanden? Het kan in Kronenburg! Op vrijdagavond 24 november vindt de eerste editie van Shopping Night plaats in winkelcentrum Kronenburg. Je wordt deze avond op feestelijk wijze ontvangen en verrast.

Eerste editie Shopping Night

De Shopping Night vindt plaats op Black Friday. Deze van oorsprong Amerikaans koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel grote winkelketens bieden diverse (hoge) kortingen aan. Maar niet alleen de grote winkelketens zijn de enige met goede acties, ook de 'local heroes' hebben leuke (kortings)acties! Dus wil je inkopen doen voor de feestdagen? Sla dan je slag tijdens deze gezellige avond.

Mini concert Lange Frans

De winkels in Kronenburg zijn op deze avond tot maar liefst 23:00 uur geopend. Naast kortingsacties is er nog meer te doen! Zo draaien er verschillende dj's leuke muziek voor de gezellige sfeer, zijn er dansoptredens en is er (té gek) entertainment in de passages.

Daarnaast komt bekende rapper, radio- & televisiepresentator Lange Frans een mini concert geven in Kronenburg. Lange Frans zal optreden om 22:00 uur op het Galerijplein bij de roltrappen!

Singer-Songwriters

Niet alleen Lange Frans geeft een optreden weg. Ook diverse singer-songwriters zingen graag voor jou tijdens deze gezellig avond!

Vincent MacDonald
Al jarenlang speelt Vincent MacDonald gitaar. Hij is altijd erg gedreven geweest om alles over muziek te leren. Vincent maakt muziek met invloeden uit soul, blues, reggae, pop en jazz. Vincent speelt deze dag samen met een percussionist voor extra caribische vibe!

Maud Wilkens
Maud maakt al zo'n 10 jaar muziek en dat doet ze met veel plezier. Tijdens Shopping Night zal ze ook wat van haar favoriete nummers aan je laten horen. Komen je ook een kijkje nemen?

Olga Ruwe
Gevoeligheden en levenservaringen, daar zingt Olga Ruwe op emotionele wijze over. Door middel van zelfgeschreven muziek en verrassende covers, heeft ze haar problemen verwerkt, en wil ze die nu delen met de wereld. Haar liedjes bevatten veel emoties, maar ook hoopvolle, gezellige, feel-good nummers. Damien Rice en Maddie & Tae in Arnhem! Sit back, relax and make yourself uncomfortable.

Dansoptredens

Tijdens deze avond zijn er ook gave dansoptredens te zien. Zo kan je gezellig winkelen en tussendoor kijken naar de fantastische dansshows!

Act 1: MaxStudios
MaxStudios geeft op deze avond meerdere optredens met verschillende soorten dansstijlen. Afrodance is er een van. Hier maken ze vooral gebruik van grote, krachtige en ook af en toe rustige vloeiende bewegingen die veel concentratie vereisen. Hiphop is er ook te zien, met de coole bewegingen van het lichaam, het bouncen en de losse, haast nonchalante stijl van bewegen. En als laatste is er een Breakdance optreden te zien waar vooral lenigheid, kracht en conditie voor nodig hebt. Dat belooft wat! 

Act 2: Dansstudio Kerima
Dansstudio Kerima staat bekend om haar nieuwe en verfrissende concept. De dansstijlen Streetdance, HipHop, Dancehall, High Heels en DansConditie zijn hier erg populair en je leert er echt dansen als jouw idool. Tijdens Shopping Night treden de kinderen, de jongeren én de dames van de High Heels Class voor jullie op! 

Act 3: Live2Dance
Bij Dansschool Live2dance staat plezier altijd op de eerste plaats. Live2dance geeft les in allerlei soorten stijlen, zoals Streetdance, Hiphop, Afrodance en Modern en op herkenbare muziek voor jong en oud. Verschillende teams van Live2Dance treden op, van Hiphop tot Streetdance!


Kom jij ook naar de eerste Black Friday Shopping Night in winkelcentrum Kronenburg? Het belooft een super gezellige avond te worden met veel shopplezier!

Heb jij gouden tips voor Kronenburg?
Geef je mening via deze link >>