Onze Moederdag tips speciaal voor jou

12 mei 2019
Onze Moederdag tips speciaal voor jou

Het is weer bijna zover: Moederdag! Moeders zijn lief, moeders zijn warm en moeders zijn belangrijk. Deze zorgzame mensen verdienen het om veel vaker dan één keer per jaar in het zonnetje te worden gezet, maar op 12 mei gewoon nog eens extra!  

Wat geef jij je moeder om te laten zien dat je haar waardeert? Hier valt natuurlijk makkelijk antwoord op te geven: liefde. Maar een leuk cadeau geeft haar dag wellicht nog net iets meer glans. Wij inspireren je graag met de volgende tips!

Ontbijt op bed

Ontbijt als een keizer, lunch als een prins en diner als een bedelaar. Dit gezegde mag ter harte genomen worden en daarom adviseren wij dan ook om een uitgebreid ontbijt (op bed) voor te bereiden op Moederdag. Een verse fruitsap, een kommetje met aardbeien, verse toast, een omelet of roerei, een croissant en een lekker kopje koffie. Dat klinkt toch overheerlijk en komt aardig in de buurt van een Keizerlijk ontbijt, is het niet?! Alles wat je nodig hebt, vind je in onze supermarkten. De Albert Heijn XL, Ekoplaza en de Aldi staan voor je klaar! 

Bloemen
Dit cadeau doet het altijd goed. Welke moeder wordt er nu niet vrolijk van een heerlijke bos bloemen met diverse kleurtjes. Bloemen hebben een ontspannend effect, zorgen voor vrolijkheid in huis en verspreiden een frisse geur! De mooiste bloemen koop je natuurlijk bij Marco's Bloemen!

Sieraden

Iets kleins, iets unieks. Het is al snel gevonden bij de juwelier. Opzoek naar een stralend oorbelletje of een glinsterend ringetje? In Kronenburg vind je natuurlijk Twinkle Juwelier Arnhem. Loop eens binnen, laat je adviseren, je moeder zal het waarderen!

Een boek

Lezen zorgt voor ontspanning. Tegelijkertijd word je er ook nog eens wijzer van! Elke moeder heeft wel een passie of is ontzettend geïnteresseerd in een bepaald onderwerp. Koop een -voor je moeder- relevant boek! Wist je dat zes minuten lezen, je stressniveau tot 68% kan verlagen. Bijkomend voordeel is dus dat je waarschijnlijk ook nog eens beter slaapt. Ga eens langs bij Boekenvoordeel of Bruna. Je vindt hier vast en zeker iets geschikts! 

Hopelijk hebben we je een eind op weg geholpen. Winkelcentrum Kronenburg is op Moederdag natuurlijk gewoon geopend en ontvangt alle moeders en hun families met open armen!