Event | Kerst in Kronenburg

15 december 2018 22 december 2018
Event | Kerst in Kronenburg

Volop amusement tijdens decembermaand in winkelcentrum Kronenburg. Lees hieronder wat je zoal kan verwachten. 

Kerstmis is in aantocht en dat laat ook winkelcentrum Kronenburg niet zomaar aan haar neus voorbij gaan. Op de twee zaterdagen voor Kerst zijn er muzikale acts te vinden in het winkelcentrum. Het programma ziet er alsvolgt uit:

Muzikaal

Zaterdag 15 december tussen 12.00 uur en 16.00 uur: Duo William Smulders en Lieke
William Smulders zingt en speelt gitaar en is een ervaren entertainer. Door zijn brede, veelzijdige repertoire is hij een verrijking voor elke gelegenheid. Zo speelt hij betoverende Spaanse instrumentale stukken en toegankelijke jazz. Maar ook swingende evergreens of herkenbare liedjes uit de 50-er tot 80-er jaren.

Zaterdag 22 december tussen 12.00 uur en 16.00 uur: Trio Ruwe Bolsters
Ga mee op reis langs oude stijlen jazz, roerige rock ‘n roll en pop en laat u op cabareteske wijze meevoeren door de gangen van poëtische spinsels van Neerlandsch meest getalenteerde volksschrijvers van de laatste 100 jaar.

Zaterdag 22 december tussen 12.00 uur en 16.00 uur: Brassband Gelderland 
De leden van Brassband Gelderland komen uit tal van plaatsen in Gelderland en spelen sinds februari 2014 onder leiding van André Vulperhorst. Er wordt eens in de veertien dagen op zondag ochtend in Schaarsbergen (Arnhem) gerepeteerd. Op het repertoire van Brassband Gelderland staat muziek in allerlei variëteiten maar er wordt vooral veel origineel voor brassband geschreven muziek gespeeld. 

De acts zullen mobiel door het winkelcentrum verplaatsen. 


Signeersessies

Daarnaast zijn er ook nog signeersessies gepland bij de Bruna!

Zaterdag 15 december 2018 van 11.00-12.00 uur
Bobbi Eden is een bekend gezicht in Nederland. Inmiddels heeft ze al twee boeken uitgebracht. Haken @home met Bobbi Eden is haar tweede haakboek en staat boordevol originele haakpatronen voor een persoonlijke aankleding van iedere kamer in jouw huis. Dit laatste boek komt ze dan ook signeren op zaterdag 15 december.

Zaterdag 22 december 2018 van 11.00-12.00 uur
Estée Strooker ontdekte al op jonge leeftijd haar passie voor koken. Als twintigjarige won ze de eerste Nederlandse Masterchef. Ook Estée heeft inmiddels al twee boeken uitgebracht.