Het Huis van Sinterklaas naar Arnhem!

22 november 2017 3 december 2017
Het Huis van Sinterklaas naar Arnhem!

Sinterklaas heeft een verrassing in petto dit jaar, want hij zet het Huis van Sinterklaas op in Arnhem! Dat is groot nieuws, want dat betekend dat alle kinderen in Arnhem nu een officiele pietendiploma kunnen krijgen en allerlei leuke spellen met de pieten kunnen doen! Lees hieronder meer!

Sinterklaas in Kronenburg

Van woensdag 22 november tot en met zondag 3 december kan je Sinterklaas en zijn Pietenelke woensdag en in de weekenden komen bezoeken in Hét Huis van Sinterklaas in winkelcentrum Kronenburg.

Openingstijden:

Woensdag 22 november van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 25 november van 10:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Woensdag 29 november van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 02 december van 10:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zondag 03 december van 13:00 tot 17:00 uur

Tijdens deze dagen zijn er allerlei leuke activiteiten:

Het Pietendiploma

Tijdens het Huis van Sinterklaas kunnen kinderen hun Pietendiploma behalen! Als je alle activiteiten hebt bezocht, word je beloond met een mooie handtekening van de enige echte Sinterklaas in Het Huis van Sinterklaas en heerlijk strooigoed van de Pieten!

Sinterklaas activiteit

Mijters Tellen

Een van de opdrachten is niet op één locatie, maar heeft te maken met de hele route. Kun je alle mijters van Het Huis van Sinterklaas vinden? Tel de mijters die je tegenkomt en vul het gevonden aantal in op je kleurplaat. Zorg dus dat je altijd goed oplet tijdens je wandeling door het winkelcentrum!

Sint’s Verlanglijst

Wat wil jij het allerliefst in je schoen krijgen van Sinterklaas dit jaar? Laat het Sint weten door jouw schoenwens op de grootste verlanglijst van Nederland te schrijven. Misschien laat Sinterklaas jouw grootste wens wel uitkomen op 5 december!

Sint's Verlanglijst

Het Huis van Sinterklaas

Met trots kan je jouw ingevulde Pietenkleurplaat laten zien aan Sint en zijn Pieten. Sint zal je Pietenkleurplaat ondertekenen en dan heb je het Pietendiploma met vlag en wimpel behaald! 

Sinterklaas en zijn Pieten hopen jou snel te zien! 

Het Huis van Sinterklaas

Heb jij gouden tips voor Kronenburg?
Geef je mening via deze link >>