Event: Santa's Mistletoe

9 december 2017 23 december 2017
Event: Santa's Mistletoe

In december vind je Santa's Mistletoe in winkelcentrum Kronenburg. Geef je geliefde een kus onder de mistletoe, maak een foto en win een leuke prijs!

Santa's Mistletoe in Kronenburg

Het is alweer december en dat betekent dat het al bijna Kerstmis is. De feestmaand van gezelligheid en samen zijn. Daarom vind je van 9 t/m 23 december Santa's Mistletoe in het winkelcentrum naast de Kerstbeer. Onder de maretak vind je een selfie spot sticker waar je samen met je geliefde een foto kan nemen.

Deel de kus en win!

Geef je geliefde een kus onder de mistletoe, maak een selfie op de selfie spot en upload deze op onze Facebookpagina. Je maakt dan kans op een cadeaubon van €50,- die je kan besteden in winkelcentrum Kronenburg!

Daarnaast is er elke zaterdag tussen 12:30 tot 16:30 uur een fotograaf aanwezig om een mooie foto te maken met jouw geliefde onder de mistletoe. Ook deze foto's worden gedeeld op Facebook en maak je kans op een cadeaubon van €50,-! 

Ook zijn er dan kerstmuzikanten aanwezig die zorgen voor een extra gezellige kerstsfeer.

Tussen 9 en 23 december worden iedere week een aantal winnaars bekend gemaakt. Geef jij de winnende kus onder Santa's Mistletoe?

Heb jij gouden tips voor Kronenburg?
Geef je mening via deze link >>