De leukste Vaderdagtips voor jou!

11 juni 2018
De leukste Vaderdagtips voor jou!

Zondag is het Vaderdag! Daarom hebben we speciaal voor jou de leukste Vaderdagtips op een rijtje gezet. Bekijk ze snel hieronder. 

Papa de boekenworm

Zit jouw vader graag met zijn neus in de boeken? Geef hem dan een spannend boek cadeau van Boekenvoordeel of Bruna. Dan kan hij gegarandeerd weer een tijdje vooruit met lezen! 

Papa de fijnproever

Lekker eten of heerlijk borrelen, welke vader houdt daar niet van? In Kronenburg vind je verschillende winkels met een groot assortiment aan delicatessen. Bij MultiVlaai, Echte Bakker Koenen en Bakkerij Derks haal je de lekkerste taarten en gebakjes. Jamin en Mousset Chocolaterie hebben heerlijke chocolade en bonbons en Zuivelhoeve heeft een groot assortiment aan kazen en versgebrande noten. 

Jouw vader verrassen met een gezellige lunch kan natuurlijk ook! Kom gezellig samen eten bij een van de lunchzaakjes, zoals Bonheur, Entrée Brasserie, La Place of Lunchroom La Couronne

Papa de sportman 

Zit jouw vader regelmatig op de racefiets of heeft hij liever een flink aantal kilometers in de benen? Voor de sportieve papa kun je terecht bij Aktiesport!

Papa's nieuwe coupe

Verras jouw vader met een fris kapsel. Knippen is in Kronenburg mogelijk bij verschillende zaken, zoals Haarstudio Falasco, Brainwash, Hem en Haar Kappers en Knipperette Kronenburg

Natuurlijk vind je in Kronenburg nog veel meer winkels waar jij vast een perfect cadeau voor jouw vader kunt vinden. Wees van harte welkom en laat je verrassen!