Cupido voor één dag

3 februari 2018
Cupido voor één dag

Het is alweer bijna Valentijnsdag en dat vieren we in winkelcentrum Kronenburg met Cupido voor één dag. Win jij een romantisch uitje voor jouw favoriete koppel?

Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag van de liefde, is de ultieme dag om je liefde uit te spreken naar elkaar. Of je al jaren gelukkig samen bent of dat je een geheime liefde hebt, het is en blijft een dag waar we graag onze liefde extra uiten.

Ken jij nu een prachtig koppel die jij een romantisch uitje gunt? Dan is dit je kans om dit waar te maken door Cupido voor één dag te zijn!

Cupido voor één dag

Op 3 februari van 11:30 tot 16:30 uur kan jij Cupido voor één dag zijn. Iedereen, jong én oud, mag plaatsnemen in de speciale liefdessetting in Kronenburg op het Galerijplein. Laat vervolgens de presentator weten welk koppel volgens jou een romantisch uitje verdiend en waarom en wat ze gaan doen.

Spreek jouw wens uit

De wens die je uitspreekt voor jouw favoriete koppel kan van alles zijn. Van een heerlijke wellness avond tot een romantisch diner voor twee en van een middagje toeren in een oldtimer tot een mooie theatervoorstelling. Deel jouw leuke of originele wens met ons op deze dag en maak kans op deze mooie verrassing voor het liefdeskoppel. 

De mooiste opnames vind je terug op onze Facebookpagina, waarvan één opname op zaterdag 10 februari beloond wordt met een romantisch uitje op Valentijnsdag! 

Heb jij een koppel in gedachte? Kom dan op zaterdag 3 februari naar Kronenburg! 

Heb jij gouden tips voor Kronenburg?
Geef je mening via deze link >>