De ideale Koningsdag outfit

23 april 2019
De ideale Koningsdag outfit

Zaterdag 27 april kleurt Arnhem weer Oranje! En dat is niet, omdat het Nederlands Elftal speelt. Nee, Koning Willem Alexander is jarig en dat betekent: Koningsdag! Het stadscentrum verandert in één groot Oranjefestijn. Door de hele stad vind je verschillende area’s met diverse soorten muziek; voor ieder wat wils! Maar de hamvraag luidt elk jaar weer: WAT DOE IK AAN?! Wij helpen je uit de brand.

Koddig
Man of vrouw; oranje maakt eenieder minder grauw. Dus kom naar winkelcentrum Kronenburg en gauw! Vier jij Koningsdag samen met jouw partner? Dan zijn de shirts van de Blokker perfect voor jullie. Jij de Koning, zij de koningin, misschien een beetje koddig. Maar ach, dat heb je toch wel over voor jouw vriendin?

Subtiel
Ben jij niet zo van het Oranje, maar hou je wel van het Koningsfeestje? Houd het dan lekker subtiel en kies voor deze Hawaii-ketting van de Action! Haal ‘m met al je vrienden! Misschien zorgt dit wel voor een kettingreactie.

Vlaggenschmink
Een Nederlandse vlag op je wangen. Je ziet het vaak tijdens Koningsdag. Maar waar haal je deze Schminkstick nu? Nou die is onder andere verkrijgbaar bij de Big Bazar. Wees er snel bij, want ze zijn niet aan te slepen! 

Oranje in je huis
Ben jij niet meer zo van het feesten, maar wil je de verjaardag van onze Willem toch vieren? Zorg er dan voor dat wanneer jij op 27 april de televisie aan zet, dat er een mooie bos bloemen in je woonkamer staat. Haal een fleurige bos bloemen in huis van Marco’s Bloemen: een veelzijdige bloemen winkel waar je voor elke gelegenheid -dus ook Koningsdag- terecht kunt. Altijd verse bloemen en ruime keuze!