Vandaag geopend 09:00 - 18:00

De Flipperweken

Shop, Flipper & Win!

De Flipperweken!

De Flipperweken gaan van start in Winkelcentrum Kronenburg! Bij elke aankoop ontvang je bij de kassa een speelvoucher voor onze online flipperkast. Behaal jij de high score? Dan win jij een seizoenkaart van Vitesse én een 'Leven als een Prof-dag'.

Shop, Flipper & Win!

✔️ Bij elke aankoop ontvang je een ticket voor onze digitale flipperkast;
✔️ Ga naar /win en vul jouw wincode in;
✔️ Beproef jouw geluk bij onze flipperkast en check direct jouw prijs;
✔️ Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel;
✔️ De Flipperweken starten op maandag 23 mei en duren tot en met 4 juli;
✔️ Je kunt tot uiterlijk 15 juli jouw prijs in het winkelcentrum ophalen;
✔️ Prijzen van Kronenburg Connect en Vitesse kunnen tot eind dit jaar worden verzilverd.
✔️ LET OP: je kunt maximaal drie keer per dag meedoen.

Flip je kansen met Vito

Flip je kansen met Vito

7 juni 2022 - 4 juli 2022

Wil jij kans maken op een seizoenkaart van Vitesse en een VIP-dag in het stadion? Daag Vito dan uit voor een potje flipperen! Met deze tips ga je goed voorbereid de uitgaging aan.

Je kent Vito als “vi-tes-tische" mascotte van de mooiste club van Nederland. Maar deze rare vogel heeft nog veel verborgen talenten, één daarvan is flipperen. In zijn vrije tijd bracht hij uren door achter de kast en weet precies hoe je bovenaan het scorebord eindigt. Gelukkig is hij niet te beroerd zijn kennis met je te delen en je zo een stukje dichter bij die hoofdprijs te krijgen, namelijk: een seizoenkaart van Vitesse plus een VIP-dag in het stadion!

 

Voorbereiding

Je weet wat ze zeggen; een goed begin is het halve werk. Begin niet als een kip zonder kop je kansen weg te schieten, maar bereid je mentaal voor op de flipperwedstrijd van de eeuw. Het lezen van deze blog is al een goed startpunt, maar trakteer jezelf ook op een kopje kalmerende thee en een wandeling door je favoriete winkelcentrum. Zo breng je lichaam en geest tot rust en garanderen wij een vliegende start van iedere wedstrijd.

 

Extra bal

Met je unieke code krijg je al twee pinballetjes in je schoot geworpen, maar het balletje kan raar rollen. Misschien kan je daardoor wel een extra kans gebruiken? Maak in dat geval gebruik van deze hack: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en speel zo een extra bal vrij. Zo schieten jouw winkansen omhoog!

 

Time-out

Moet je plassen, gaat de deurbel of heb je een andere reden waardoor je een pauze moet inlassen tijdens het flipperen? Dan is deze tip voor jou! Weet je het balletje zo te sturen dat hij weer op de startpositie ligt? Dan kun jij tijdelijk de knoppen loslaten en vervolg je na een korte break je weg naar de top van het scorebord. Goed timen dus!

 

Geluksvogel

Vogelvlug dat scorebord beklimmen? Dan zal je Vito moeten passeren. Ben jij hem te snel af en weet je de bal langs hem te manoeuvreren? Dan ontvang je direct extra punten. Zo heb je binnen no time de high score te pakken!

 

Zo, het balletje ligt nu toch echt bij jou! Shop dus snel jouw unieke code in Winkelcentrum Kronenburg, flipper je een (on)geluk en misschien word jij eigenaar van die seizoenkaart van Vitesse plus een VIP-dag in het stadion (of een andere mooie prijs)!

 

Succes!

Flipperweken

Flipperweken

23 mei 2022 - 4 juli 2022

De Flipperweken gaan van start in Winkelcentrum Kronenburg! Bij elke aankoop ontvang je bij de kassa een speelvoucher voor onze online flipperkast. Behaal jij de high score? Dan win jij een seizoenskaart van Vitesse én een 'Leven als een Prof-dag'.

Shop, Flipper & Win!

  • Bij elke aankoop ontvang je een ticket voor onze digitale flipperkast
  • Ga naar /win en vul jouw unieke code in;
  • Beproef jouw geluk bij onze flipperkast en check direct jouw prijs;
  • Haal met de bevestigingsmail jouw prijs op bij de desbetreffende winkel;
  • De Flipperweken starten op maandag 23 mei en duren tot en met 4 juli;
  • Je kunt tot uiterlijk 15 juli jouw prijs in het winkelcentrum ophalen;
  • Prijzen van Kronenburg Connect en Vitesse kunnen tot eind dit jaar worden verzilverd.
  • LET OP: je kunt maximaal drie keer per dag meedoen. 

Altijd prijs

Ben jij de nieuwe flipperkoning(in) in Arnhem en omstreken? Dan word jij eigenaar van een seizoenkaart van Vitesse met een VIP-dag in het stadion! Naast deze premium prijs maak je ook kans op toegangskaarten voor het komende Vitesse seizoen, gesigneerde shirts en aanvoerdersbanden of overige Vitesse Merchandise. Ook deelt Kronenburg flink uit en zijn er honderden prijzen van verschillende winkels te winnen. Variërend van een gratis kopje koffie tot aan cadeaukaarten voor Kronenburg Connect die oplopen tot €100. Kortom: voor ieder wat wils!

Special guest

Aankomende maand heeft Vito het Gelredome verruild voor Winkelcentrum Kronenburg. Wil je kans maken op die fantastische (hoofd)prijzen? Dan zul jij hem eerst moeten verslaan tijdens een potje flipperen. Durf jij het op te nemen tegen deze kampioen?

De Flipperweken


Klik hier voor de actievoorwaarden.