Vandaag geopend 09:00 - 18:00

Winkelcentrum Kronenburg komt naar je toe!

15 december 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Kronenburg blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Initiatieven ondernemers

AAAndacht
Personal shopping? Dat kan via https://www.aaandacht.nl/pages/virtueel-personal-shopping! Ook kun je via www.aaandacht.nl je favoriete producten bestellen. De bestellingen kunnen worden ingepakt, geef dit wel aan tijdens het bestellen! Tevens garanderen wij bezorgen van bestelde artikelen voor klanten die binnen 10km woonachtig zijn.

Bibliotheek Rozet
Voor het ophalen van je verrassingspakket of je gereserveerde materialen kan je terecht van maandag t/m zaterdag tussen 10.00u en 17.00u.
www.rozet.nl/afhaalbieb

Chocolaterie Mousset
Naast het opzetten van hun webshop, is er nu ook de mogelijkheid om de lekkerste chocolade af te halen bij de tijdelijk ingerichte Drive-Inn! Uitsluiten in Arnhem kunnen bestellingen thuis worden bezorgd.
www.moussetwebshop.nl/drive-inn-ophalen-bezorgen

 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop: